keep your head in the game

Suttit i sängen och druckit blåbär- och äppelsmoothie en stund, men nu drar jag till gymmet och kör ett hårt mage/rygg-pass! 
 
 

skogsälva

Emma kom på besök och åt pannkakor och blåbärssmoothie. Sen så sprang vi ut i den fina solnedgången och akut-fotade en massa bilder med vad som visade sig vara fel inställningar på kameran sååååååååååååå bilderna blev ej så bra.
 
Denna är dock mysig. Ska lära mig photoshop så man kan göra den ännu mysigare! 
 

tjugonionde

Hej mina vänner! Ska snart prommenera iväg till bussen, har lunchdate med Anne och Angelica idag. Sen ska jag gymma och hinner ej byta om innan bodypump-passet börjar, därav träningskläderna.
 
 

Prince Caspian

 Så bra film! Älskar sagor, de ger mig så mycket inspiration ibland + att de är väldigt härliga att titta på/lyssna på osv. Önskar att det fanns ett Narnia på riktigt, hade inte det varit perfekt? 
 
 
 

masterpiece

 Så här blev resultatet av vårat krigande i köket! Nu slår vi på Narnia och göttar, hejrå! 
 
 
 

operatårta ska det va!

Helå! Ska strax iväg till konsum och inhandla ingredienser till en tårta som jag och Anne ska baka och sen trycka i oss, haha! Poängen är att vi ska äta den utan att använda händerna, alltså bara tugga i oss den direkt med munnen eller vad man ska säga. Detta har vi velat göra länge så de kommer bli sjuuuuukt gott. Vi höres! 
 
 

darling

God morgon! 
Nyss vaknat, ska ta mig något att äta. Får se vad denna dag bjuder på! 
 
Aww thank u ♥
 
 
 

Tomorrow, when the war began

 Såg just denna:
 
 
Har som uppgift i skolan att läsa boken, så bestämde mig för att se filmen först så man faktiskt fattar vad man läser (boken är på engelska). Tyckte den var jättebrabra, är som en typisk tonårs/spänning/action-film.
Så för er som gillar sånt: Se den! 

maybe I forgot what matters

Har haft en riktig slappardag idag och bara lyssnat på musik eller kollat film osv. Ska strax hoppa ner under täcket och slå på en till film och fortsätta mysa. Saknar Viktor så otroligt mycket vid såna här tillfällen, sängen känns ekande tom.
Ville i alla fall uppdatera lite här så jag låter er njuta och inspireras av denna härliga bild på Dicaprio som ung! Gonatt ♥
 
 
 
 

en söndag

Hej allesammans!
Mår inte prima ballerina idag, men hade sjuhelsikes roligt igårkväll. Ligger för tillfället och har Hart of Dixie-mys med mamma och käkar en massa glass. Bästa serien om du vill koppla av och dras in i den mysiga Alabama-staden Bluebell's äventyr!
 
 

HALLOWEEN

Nu bär det av mot halloweenfest snart! Är astaggad! Dock en besvikelse att jag inte hann fota min fina utklädnad innan det blev mörkt, så blev tvungen att använda blixt. Denna bild var den enda som blev bra utan blixt. Ska väl förestella någon slags soldat eller liknande. Hoppas ni får en fin kväll allihopa! ♥
 
 

breakfast time

Ahhlalalala idag är det lörag och det är kul! 
 
Igår var jag hos Lina eftersom det var hennes födelsedag. Grattis i efterskott! ♥ Vi hade massa kul och åt kladdkaka som var väldans god. Jag vaknade precis och har mest bara legat i sängen och njutit av lovet, men nu är det dags för lite frukost!
 
 
 

paradise with you

Drömde att jag var på en fin ö i medelhavet och solade, fotade och njöt av livet med min prins. Varför var det bara en dröm?! Åh det hade varit så underbart!
Självklart är vintern också väldigt fin och mysig men asså..nej det var för underbart.
 
 
Nu ska jag göra mig i ordning. om en halvtimme ska jag möta mamma, syster och bror i stan för lunch. Har ju höstlov nu, wop wop! Hoppas ni får en härlig fredag mina vänner! ♥
 
 
 

air force 1

 
 
Köpte dessa godingar i stockholm på Footlocker, typ 800 kr iställlet för dryga tusenlappen. Älskar den butiken! Vet att bilden inte visar skorna så bra men har inte hunnit (haha orkat*) ta några bättre bilder helt enkelt. Och nu är de ännu mer använda så är inte lika fina längree..fast jo nu har de karaktär! 
 
 

f.r.i.e.n.d.s

Älskar tv-serien f.r.i.e.n.d.s såpass mycket att jag blir genuint lycklig när jag ser denna:
 
 
Skojar inte, hela magen fylls av fjärilar och annan skit som ej hör hemma där.
Vad är det för fel på mig?
 
 
 

stentvättat

Idag hade vi innebandy på idrotten och jag invigde mina adidasshorts. Sedan har jag träffat en sångpedagog och det var jättekul, dock pratade vi mest hela tiden om hur hennes lektioner går till osv, men fortfarande spännande!
 
Har fått en dille för svarvita bilder 

måndag

Lyssnar på lite musik, äter lite kellogs frosties, pluggar inge matte osv. 
 
 
"and they scream
the worst things in life come free to us"

Stoker

Igår hade jag en jättemysig kväll med tjejerna här, vi kollade på en massa youtubeklipp med bland annat Wentworth Miller och Cory Monteith. Så sjukt sorligt att se Cory, saknar honom ju..
 
Sedan bestämde vi oss för att se filmen Stoker, som ingen mindre än våran lilla Wentie (Wentworth för er som ej förstod) har skrivit. Så coolt att han har skrivit en helt egen film alltså! Det var en drama/thriller/mystery, och var väldigt obehaglig att kolla på faktiskt. Huvudkaraktärerna spelas av Mia Wasikowska, Nicole Kidman och Matthew Goode.
Här har ni trailern. 
 
 
 
 
 
Lättar upp stämningen med denna härliga gif!
 
 
  

adidas

Dessa superfina, och svinsköna träningsshortsen köpte jag i Stockholm på Adidas store för halva priset. Orginalpriset var i alla fall 450 kr. Längtar till beach 2014 då jag ska springa runt i dem och vara sjukt vältränad! ...Hahah, man kan väl alltid drömma! 
Nämen, for real, ska man kanske ta och greppa tag i träningen nu på riktigt efter denna hemska förkylning? Och få en helt sjukt snygg mage med fina magrutor? Och kanske lite bättre kondition också?
 
 

skojsamt

ikväll så kommer mina vänner och ska leka med mig, shit så kul det kommer bli!
 
 
 
 

nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat hurra!

Igår efter skolan for jag och tränade core på Inpuls med Karin, sen hade jag idolmys med kladdkaka och Linn på besök! Härlig fredag med andra ord. Idag har jag varit ute en sväng och njutit av den nya snön som kommit i veckan, ÄLSKAR SNÖ ♥ 
 
 

polaroid

Vill så gärna ha en polaroidkamera! Skulle ha så fruktansvärt kul med en sådan! 
 
Idag har jag varit med min syster och jobbat en timme på tunaskolan! Hon är "ledare" i ett projekt som går ut på att få barnen att vilja vara aktiva efter skoltid och då har hon valt att ta med mig som "extra hjälp".
Så vi har spelat fotboll och basket med dem i deras idrottshall. Himla roligt det är, alltså! Ungar i den åldern är så charmiga, även om de kan få en att gå crazy ibland hehe..
Nu ska jag ta tag i ett komunikations-arbete som ska vara klart snart, och sedan försöka lägga mig tidigt och få en lång natts sömn (lär ju inte hända), Kram! ♥
 

efterlyses!

 

Jag undrar om någon vänlig själ råkar veta var jag kan köpa denna jacka från Hollister? Är sjukt desperat nu, vill verkligen ha den men den är från 2012 så finns typ inte kvar någonstans! ahhh, what to do?
Jackan heter i alla fall Co Paradise Cove Jacket och är som sagt från Hollister. Skulle vara evigt tacksam den som vet var denna piece of dröm finns att inhandla ♥
 
P.S. Ber om ursäkt för kass udatering idag, har sprungit runt som en tok med Linn och letat halloweenkostymer trots att det är ett tag kvar tills självaste eventet haha. Men man kan aldrig vara i för god tid! 
Vill även tacka för alla fina kommentarer ni ger mig, blir så oendligt glad! Så fina ni är, Puss! ♥

the prisoner of azkaban

Var hemma från skolan även idag. Men nu, mina vänner, är jag frisk igen så åker till skolan imorn! Har tagit det riktigt lugnt idag och bland annat fått lite Harry Potter-abstinens, trots att jag aldrig riktigt fastnat för filmerna. Så ikväll kollade jag på Harry Potter and the prisoner of azkaban och tröck isglassar. 
För ett tag sedan bestämde jag mig för att förbättra min engelska, så jag läste första boken samtidigt som jag lyssnade på ljudboken. Tyckte om den metoden, så ska nog läsa andra också och så får vi se om jag orkar ta tag i resten av dem sen, de är ju så tjocka..haha! 
 
 
Bara jag som tycker att denne pojke är otroligt söt, trots sin elaka karaktär?
 
 
Nu ska jag och mamma kolla på ett avsnitt av Hart of dixie, har just börjat se den serien så vet inte riktigt vad jag tycker ännu men den verkar bra. Hoppas ni har en mysig tisdagskväll! ♥
 
 

lite träningstips

 
 
Motiverar gärna mig själv med liknande bilder som dessa då jag ska träna eller känner att träningslusten bara börjar försvinna helt enkelt. Så jag delar med mig av det till er också och hoppas att ni känner er motiverade till ett hälsosamt liv, om ni nu inte redan gör det såklart!
Just nu är min träningslust skyhög och allt jag vill är bara att kasta på springskorna och ge mig ut i höstvädret, eller åka till gymmet och svettas där istället. Älskar att träna och stärka min kropp, känner mig alltid så glad, lugn och sexig efter ett hårt tränigspass, haha! Passa på att ta ut all er ilska ni har i kroppen när ni tränar, så får ni ut mer av övningarna och ni känner er lyckligare efteråt. 
 
Ett tips är att tänka på varför ni tränar, om ni tränar för att gå ner i vikt, få starkare armar, minska knäsmärtorna eller bara för att leva ett hälsosamt liv. Ha alltid det i huvudet när ni går till gymmet eller var ni tränar, tänk alltid på vad slutmålet är, då är det enklare att lämna soffan och hoppa i träningskläderna. Om ni inte har ett mål med eran träning eller känner att ni inte har någon anledning till att träna så kan det lätt kännas meningslöst och slöseri med tid. Skriv gärna ner på ett papper vad erat mål är, och läs det för er själv varje dag. På så sätt påminner ni er själva att träna och ni slipper förhoppningsvis "starta om på nytt" med träningen flera gånger och ha den där extrema träningsvärken om och om igen! 
 
Kom bara ihåg att träna för eran egen skull och aldrig för någon annans! 
 
Har ni något bra träningstips? Om ni har det så får ni jättegärna dela med er av det i en kommentar, blir så glad då! Puss ♥
 
 
 

bless you

Idag kom min kära syster på besök och lagade american pancakes till mig och mamma! Hon gjorde till och med några med choklad ♥
Text- och bildkollaget nedan har jag fixat ihop i programmet InDesign CS6, börjar lära mig det nu och det är riktigt kul! 
 

it must be true love

Som jag skrivit tidigare så finns det miljontals blandade känslor inför Viktors flytt till USA. Har skypat med honom en del sedan han flyttade och idag sa han nog det absolut klokaste/roligaste/bästa/mest tvättäkta av allt han någonsin sagt. Han sa att han hört P!nks låt True Love och att allt han kunde tänka på var att det måste vara så jag känner för honom, haha. Lyssna och lär! ♥ ♥ ♥ 
 

one touch of nature

Så fint väder ute idag så jag tog med kameran och Lovis på en liten runda och fotade allt möjligt. Hösten kan verkligen bjuda på en massa fint om man bara är villig att släppa det allmänna föraktet mot den och faktiskt öppna ögonen och se! 
 

 
 

mirakelbär

 
 
Läste på lite om mitt faoritbär (eller det är ett av dem i alla fall) så här får ni lite nyttig fakta om hallon: 
  • innehåller massor av antioxidanter, som stärker immunförsvaret och enligt studier kan förebygga cancer och minska tillväxten av cancerceller.
  • är fiberrika och hjälper därför till att reglera kolesterolkalten och mättar bättre.
  • innehåller mycket C-vitamin, järn, kalcium och kalium.
  • är slemlösande och kan lindra menssmärtor. 
Tydligen är hallon ett av de mest immunförsvarsstärkande livsmedlen som finns, så jag gjorde mig en smoothie med hallon och äpple till frukost idag. Förhoppningsvis så är jag frisk som en nötkärna imorgon bitti så jag kan gå till skolan och fara till gymmet och träna lite! 
 

Bruno Mars

Min förkylning blir ju aldrig bättre. Idag kan jag inte svälja för att halsen svider så hårt + att jag har tappat rösten. Måste ha hostat för mycket eller nåt, men jag får inte fram et knyst! Allt som kommer fram är små viskningar. 
Om det inte blir nå bättre till imorn så kan jag inte gå till skoan då heller, vill verkligen inte missa något mer nu. Ligger redan efter i en del ämnen för att jag varit borta så mycket nu, ååh. 
 
Men något potitivt är att jag och mina vänner snart åker till Stockholm för att se Bruno Mars! Jag vet inte vad ni tycker om honom, men jag tycker han är svinbra så det kommer bli en sjukt rolig resa! Bara 19 dagar kvar nu!
 
 
 
 
 

childish

Mamma fick skulkänslor för att jag måste sova ensam hemma så hon köpte färgpennor åt mig, she knows med well! Älskar verkligen färgpennor och har så gjort sen jag var pytteliten. Finns typ inget bättre?! Erkänn att det är så så såå underbart att rita på ett vitt papper med helt nya tuschpennor!
 
Åker i alla fall till Lina ikväll och kollar film eller nåt, ska bara testköra mina nya supercoola godingar först! 
 
 

interior

bilder från weheartit
 
Räkna med en hel del bilder från we ♥ it, är lite beroende av att inspireras därifrån!

"we are all of us stars, and we deserve to twinkle"

Varje dag drömmer jag om att resa till främmande länder och upptäcka världen. Vill besöka alla länder och smaka på alla kulturer, för att tillslut kunna hitta ett land och en stad som jag älskar mest och sedan flytta dit!
Men just nu får jag nöja mig med att drömma mig bort på we♥it istället...
 
 
 
 
 

glee

 
Såg nyss det senaste avsnittet av Glee, som var en hyllning till Cory Monteith. Fysatan vad jag grät. Kan fortfarande inte förstå att denna människa inte finns kvar på planeten. För mig, och säkert många andra, känns Glee fruktansvärt tomt utan honom. Ååh vill int bli helt emotional nu, ville bara säga att det var ett bra avsnitt. ♥
 
 
 Finn's mamma
 
Kan inte ens föreställa mig vad hon måste känna, efter att ha förlorat en son. Grinar bara jag kollar på denna gif. Tydligen ska serien nu, efter detta hyllningsavsnitt, ta en paus och överväga vilken rikting den ska ta. Fullt förståeligt när de förlorat en av huvudkaraktärerna.
 
Finn's halvbror Kurt
 
Ikväll åker jag till min syster och myser lite där, känner mig fortfarande inte riktigt frisk så orkar inte göra så mycket annat. Hoppas ni får en fin fredagskväll, puss!
 

new beginning

 

surprisingly good

Måte säga att H&M:s skokollektion överraskade mig när jag gick in på deras hemsida! Är inte inne där så ofta och när det väl händer så glömmer jag alltid skoavdelningen. Glömmer som bort att H&M har mer än bara kläder. Anyway, dessa skor tyckte jag var finfina! ♥

Stockholm

Var i Stockholm i helgen och såg Macklemore & Ryan Lewis med min syster och bror och FYFAN vad bra det var! Helt sjukt vilken performer Macklemore är alltså, ville aldrig att han skulle kliva av schenen!! Sen, utöver att shoppa och bränna alla pengar jag hade, så umgicks vi även med våra släktingar som vi bodde hos under resan och träffade några vänner.
 
Här låg jag och slappade i soffan och kollade prison break på mobilen, samtidigt som jag återhämtade mig från en sen kväll ♥

In a case like an angel

Några bilder på mitt nya iphoneskal från H&M. Köpte det för ca 70 kr om jag inte minns fel! ♥
 

Feast for style

Älskar skorna, jackan och väskan i detta bildkollage. Skorna kommer från H&M och kostar 249 kr, bombarjackan från Thakoon Addition och kostar ca 930€, alltså drygt 8000 kr, väskar är från Michael Kors men vet ej vad den kostar faktiskt.
 

Imagening this is heaven

 
 
Ett gäng snygga skor jag inte skulle tacka nej till!
 

"I will moon walk to Pluto in honor of Michael Jackson"

Hahah kan ej sluta kolla på denna video. Så jäkla skön snubbe!
 

Fabulous!

 
"Less is more"?  Haha bullshit. Tycker att mitt kollage på mig och min prins (bilden nere till vänster) är fabulöst!

Miss you so damn much

Bilder från i somras innan Viktor åkte över till staterna för att spela hockey. Det finns en himla massa blandade känslor inför de 8 månaderna vi har framför oss men saknad och glädje är de två mest framträdande. Är så glad för hans skull samtidigt som jag saknar honom till tusen! ♥ ♥ ♥

WehåOMGgdfawkdfk

Bokade biljetterna till dessa söta pojkar!
 
 
 Lyssna på låten nedan :D
 

Adventure destination: Kvantum

Bussäventyr till kvantum med Lina, Karin och Anne var det som gällde denna kväll i september.
 

This time, don't stop

 Lite tränings-inspo!
 

sjukt jävla fantastiskt bra

 
 

höst

en fin bild på min drömmfångare
 
Dr. Martens ♥

bon gâteau

Sov över hos Emma i Avan för någon vecka sen. Där bakade vi fransk kladdkaka och tog det lugnt.
Rubriken betyder "god kaka" på franska. Använde google translate för nej, jag kan inte franska, även om jag skulle vilja det.
 

 

From Britain with love

En internationell matmarknad var på besök i Luleå förra månaden. Jag köpte lite godis från England, en fajita chicken wrapp från Spanien och även min drömmfångare från Frankrike!
 
 
 

Go bananas!

En god fruktsallad med banan, kiwi och hallon. Gillar även att strö lite kokos över ibland ♥

That's what friends are for

Hängde ute i stugan med Annelie och Viktor i slutet av augusti.. Vi tog en massa bilder, slappade, promenerade runt ön, åt godis och nudlar, njöt av slutet på sommarlovet och hade det jätteskönt!
 
 

Hockeyspelare till pojkvän

En bild som beskriver Viktor väldigt bra. Kepsen på och gitarren i famnen!
Fasen sö söt han är ♥
 
 
 
 
 

Sommarkväll


Fin sommarkväll i Bensbyn hos min prins♥

Tripp till Avan

En dag i Avan hemma hos Emma i somras. Vi åkte longboard, lagade mat,  studsade studdsmatta och lekte med hennes höns!
 
 
 
 
 
 
 

 
 

RSS 2.0