snövit


 
Var ute på promenad med Lovis och Lili imorse, var så fint väder! Nu ser jag Snow White and the huntsmen med mamma, kram på er!


en sockerbagare han bor i staden

Har mysigt soffhäng med pappa och äter pepparkakor och dricker varm choklad
 
Hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag slocknade när jag kom hem, idag igen. Så har bara tagit det lugnt här och kollat på en massa CSI och Criminal minds med Papi sen jag vaknade haha. Nu ser vi i alla fall The guardian på femman, med Ashton Kutcher. Hoppas ni har det bra! ♥
 
 
 

without you to hold I'll be freezing

Hade en kort och skön skoldag idag. Gick och kollade lite efter julklappar med Emma efteråt, och hittade en till min mami! Sedan käkade jag lite max-mat (standard) och for till Tunaskolan med Malin för en timmes jobb. Gick relativt bra, jämfört med de tidigare gångerna vi varit där. För att förtydliga: vi är alltså med i ett projekt vars namn jag glömt, där vi är lärare/tränare/hålla-koll-på-barnen-are i deras idrottshall. Vi håller olika aktiviteter för barnen där i en timme innan de går hem. Detta för att de ska ha någonting aktivt att göra tills deras föräldrar är hemma från jobbet och diverse.
 
Sedan for jag med mamma och letade efter en varm vinterjacka, men hittade inte en enda som jag tyckte var fin. Så om ni har något jättebra tips får ni gärna skriva det i en kommentar! Den ska helst vara så varm att den passar för ca -25 grader och i en mörk färg som svart eller mörkblå. Är tacksam för alla tips ni kan ge mig ♥
 
Dessa örhängen köpte jag till mig själv idag, gillar de glittriga stjärnorna mest, därför fick de all fokus hehe. Bilden blev dock sjukt dålig men tar finare imorn
 

den del av mig som fattas

Helt tokigt vad det kliar i kroppen på mig när jag ser dessa gifs. Vill knyta på mig skridskorna och åka åka åka!!
Önskar väldigt ofta att jag aldrig hade slutat, men vet ju att det var det bästa för mig just då. Ska i alla fall försöka lura med mig Malin på allmänhetens åkning på söndag, och hoppas på att de flesta är hemma och firar första advent så isen är tom. Varför kan jag ej sluta älska denna sport? ♥ ♥ ♥
 
 
 

nobody said it was easy

Hej vänner! Klev upp kl 6 imorse för att ta en tidig buss och hinna till läkaren, så hann bara få ett fåtal timmars sömn. Sedan gick jag till skolan och skrev det engelska nationella provet och for hem. Efter det så har jag bara sovit och sovit plus skypat lite med Viktor också. Ska inte göra så mycket annat än att fortsätta vila ikväll heller, känner starkt att det behövs för att jag ska fungera. Kram på er ♥
 
 

 
söt bild från i somras, eller förra sommaren? Åh vet ej..gillar den iaf ♥
 
 

du kan leta i en spegel jag vet mer om dig ändå

Oj oj oj vilken bra dag detta varit! För det första hade jag sovmorgon till 11 så fick sova ut helt, sedan börja dagen med ett tugnt, men ack så skönt, styrkepass på idrotten och efter skolan trycka max-mat och kladdkaka med Emma och Rebecka innan vi gick och såg Catching Fire igen (eller ja, första gången för dem) med bästa David! Ah är så glad, vilka vänner jag har ♥
Avslutar detta inlägg med några bilder på två av mina favorit-beauties!
 
 

snart snart snart helg

Vet att klockan är svinmycket och jag ska snart sova, ville bara uppdatera här lite snabbt.

Har haft en lång och jobbig dag så när jag äntligen kom hem, fyllde jag badkaret med varmt vatten och lade mig för att tina. Hela jag var en isbit innan. 

Gonatt, hoppas eran måndag var bättre än min! Kram :)





the 90's

 
Denna tröja finns att köpa på members.com! För er som inte vet vad det är: det är en hemsida där det finns en massa kampanjer på olika varumärken. Varje kampanj varar ju såklar inte hur länge som helst, men ungefär en vecka. Ibland kommer till exempel kampanjer på Jeffrey Campbell och Nelly. Jag brukar handla där rätt ofta för det är rejält mycket billigare, oftast runt 70% rabatt!
Om ni är intresserade så kan jag bjuda in er till att bli medlemmar. Då får ni 50 kr att handla för vid erat första köp, vilket ni inte får om ni går med där på egen hand! Skriv din mailadress i en kommentar så skickar jag en inbjudan!

Friends of Ghana

Paltförsäljningen har gått som smort, och kul har vi haft!
Vi som är medlemmar detta projektarbete har skapat en sida på facebook, som ni väldigt gärna får gå in och gilla. Där kan ni läsa om vad detta projekt går ut på, samt ta dela av våran resa! Direktlänk→ Friends of Ghana
 
Kom hem kring 7-tiden och gick ut på en långprommis med hundarna, sen har jag bara myst på och kollat det senaste avsnittet av the Vampire Diaries. Till er som sett det: wtf hände i slutet? Svinspännande ju!
 
På tal om något helt annat, denna scen i filmen LOL är ju typ den gulligaste ever?? Nä kanske överdriver lite, men de är riktigt söta!
 
 
 
 
 

Samuel Blåbär

Fasen så trött jag är, ska gå och lägga mig nu på en gång! Blir inte mycket bloggande denna helg, ska nämligen sälja palt och fika i Avans föreningshus på söndag för att tjäna ihop pengar till mitt och mina vänners gymnasiearbete. Så imorgon kommer Stina hit tidigt för att laga palt hela dagen.
Ni är varmt välkomna på söndag om ni är Lulebor! Ni är välkomna vars ni än bor i och för sig ♥
 
Nu väntar Herr Blåbär på mig i sängen haha ↓
 
 
 

hej mitt vinterland

Aloha!
Jag och Emma ligger just nu och degar i soffan, har sett första hunger games-filmen. Hade egentligen tänkt åka in till bion och se Catching Fire igen, men blev lite ändrade planer. Istället har vi lyckats skaffa oss gratisbiljetter till nästa vecka. Det ni.
 
Se så ball Lovis är i sitt halsband med döskallar
 

Victoria's Secret

 
VS
 
Skulle vilja ha en goddoftande bodylotion att smörja in mig i, så funderar på någon av dessa från VS. Någon som vet hur de luktar och om någon luktar extra gott? Har någon testat deras body butter? ♥

höstmys

 
autmn 2013
 
3 favoriter från ginatricot, klicka på bilden för att se priser!

jag vet att han försöker

Borde verkligen göra bort en massa skolarbeten nu. Men jag sitter istället och lyssnar på Musik och inspireras. Imorgon är det fredag och det känns så skönt, samtidigt som det påminner mig om allt jag skjuter upp. "Ajja, vad betyder detta prov om hundra år??" som min vän Linn brukar säga, tackar henne för det!

Har aldrig i mitt liv tyckt så illa om vintern som jag gör i år. Vill bara bort härifrån. Vill packa ner pengar och kameran, ta nästa flyg till Australien och bosätta mig. Väl där, vill jag ta hand om havssköldpaddor. Skojar inte, har en stor passion för sköldpaddor.
Lite konstigt hur man kan tycka om ett land så mycket när man knappt vet ett piss om det..? Vet bara att jag vill ut i världen och lära mig så mycket jag kan. Sånt man inte kan lära sig vid skolbänken ♥
 
 
 

inspiration

Hunger Games var asbra, ällllllskar verkligen denna sortens filmer! Läste boken i somras så visste precis ända in i detalj vad som skulle hända, vilket var ett litet minus. Annars är jag svinnöjd.
 
Några bilder jag gillar just nu, de typ beskriver min egen uppfattning om mig själv samt känslor jag har.Tolka fritt :) ♥
 

biotime

Tjäna! Testar blogga lite från mobilen bara, sitter och väntar på att filmen ska  börja :)
Hann inte föna håret så therefore är det blött
 
 
 

fuckin' awesome, yes indeed

Snart äre dax, fellas!  ska skynda mig att duscha sen bär det av mot filmstaden, see y'all later!
 
 
 
 

äntligen

Ikväll ska jag gå och se Hunger Games Catching Fire, med Anne, Karin och Lina. Kommer bli GRYMT!  Taggad taggad taggad!
 
 
 
 
dock blir det nog inte lika grymt som detta hade varit hahah
Tänk typ en film med Jennifer Lawrence och karaktären Chandler Bing, huuur perfekt??
 
 
 

I can almost pole vault over the goal post

 Har ni hört Eminem's nya album? Svinbra ju! Dessa gillar jag nog mest:
 
 Survival
 
Berzerk
 
 
 Love game, finns nog ingen video till denna..

kick your shoes off, let your hair down

Spelade vollyboll på idrotten, redovisade sedan ett kommunikationsarbete med Rebecka, och for på Stadium outlet med Emma och pappsen efter skolan var slut. Köpte ett par enkla sneakers som jag kan dansa i och två par mjukisbyxor som var så sköna! Sen for vi på LF-basket och kollade match. Emma gillade basketen och jag pausunderhållningen som bestod av cheerleaders och massa dans och musik, haha. Men kul var det.
 
 

success

 wohoo, gjort min första gif-bild! Nu ska jag återgå till slappandet. 
Hoppas ni har det bra ♥
 
håller tummarna on Make A Gif

forget the past, embrace the tomorrow

Önskar ibland att jag kunde resa tillbaka i tiden och få uppleva allt jag inte upplevt. Vet att jag är typ 14 år efter, men det känns lite trist att 1900-talet är slut. Hade varit så coolt att få smaka lite på alla århundradena, under det gågna milleniumet. Samtidigt är det ju såklart spännande att framtiden finns kvar.
Är i alla fall glad att jag fått äran att existera under seklets sista fyra år. 
 
 
 
 
 
 
 
 

MMMBop

Älskar denna låt så mycket. Den peppar så otroligt, och se bara så söta Hanson-pojkarna är haha!
 

call me crazy, but I have this vision

Blev hämtad från skolan efter bara en lektion, hade så ont i magen att jag inte pallade att vara kvar. Nu, fyra timmar senare har det börjat släppa. Så jag ska bara vila nu för resten av kvällen.
Har ändå hunnit med att träna idag, innan skolan. Så skönt när endorfinerna bara rusar efteråt!
 
Tre bilder från tidigare i höst, när jag var blondare och hade sprungit Tjejmilen
 

sunday funday

Aah vilken dag, inte haft såhär kul på LÄNGE! Har varit med Lydia till ishallen på allmänhetens åkning och slipat lite på de rostiga skillsen. Älskar verkligen att åka skridskor, absolut bland de härligaste som finns i hela världen! Sedan hängde vi lite hos mig tills jag skulle äta och fara på dansen. Där var det också jättekul, gick verkligen så mycket bättre än det gjort tidigare. Går i en nybörjargrupp i street, så det förväntas ju inte så extremt mycket av mig men ändå kul att känna att det går frammåt!
 
Testade fixa ihop en liten video från ishalls-vistelsen, blev rätt nöjd ändå! har lagt ut en lite kortare snutt på instagram, ni kan följa mig för att se den: @johannatorikka 
 

höstinspo


Channy

Här har vi dagens chandler!
Önskar jag kunde tacka honom för alla gånger han hjälpt mig få upp humöret.

no one could save me but you

Gjorde denna frisyr på mig själv idag. svinsnygg och enkel att göra! Locka håret, eventuellt tuppera lite i hårbotten för att få fin form (detta skippade jag) och stoppa ihop med en genomskinlig gummisnodd. Älskar hur ruffsigt men ändå anständigt det ser ut! Frisyren håller hela dagen också, eftersom gummisnoddar har tendensen att inte glida ner som vanliga hårsnoddar ibland gör, dock sliter väl gummi mer på håret.
 
 
Haha observera att mina rubriker ytterst sällan "hör ihop" med inläggens mening och det jag skrivit. Men älskar rubriker, så något fint försöker jag alltid skriva.
 

min fredag

Igår for jag och tränade armar med Malin, efter skolan. Tog i som satan men har ändå ingen träningsvärk? Förstår inte..tränar svinhårt, testar nya övningar och kör tills det bara inte går längre men känner inget dagen efter.
 
Senare på kvällen kom Karin och Lina hit. Vi såg the Conjuring, myste på i soffan och åt jordgubbar.
 
 
Den var faktiskt rätt läskig (tycker dock ALLT är läskigt), men även ganska bra, för att vara skräckfilm alltså.
 
 

on such a winter's day

 
Två gamla låtar jag gillar extremt mycket
 
Chris Isaak - Wicked game från 80-talet
 
 
The Mamas & the Papas - California Dreamin från 60-talet

high on life

 
Ikväll ska jag baka den där citronkladdkakan tror jag, sen återstår att se vad som sker. Kanske stannar hemma och umgås lite med mina föräldrar, var länge sedan vi träffades alla samtidigt så det skulle sitta bra!
Vad ska ni göra ikväll? ♥
 

photograph oldschool

Hola amigos! Lördag idag!
Myser mest bara av att få vara hemma och göra vad jag vill. Fotar lite och gosar med Lovis ♥
Kameran på bilden har jag fått av Viktors mamma, i sommras...eller förra sommaren kanske? När hon rensade igenom en låda mad gamla prylar, hittade hon den och gav den till mig direkt! Kunde inte ha hamnat hos någon bättre, haha. Den funkar dock inte med älskar den ändå!
 
 

the voice that sings of a forgotten land

 
Bildkälla: Liborius
Älskar denna jacka i fuskpäls, men även bilden är fin ♥
jackan är från Lindex.
 
 

you give and you give up

Lyssnar på Tiger Lou - Nixon och försöker sova
 
bild från idag :)

Chan-Chan Man

Relaterar så till friends.
Kan inte gå en vecka utan minst ett avsnitt, då saknas en alldeles för stor del av mig. Tänker ej sluta uppmana er alla att se de tio säsongerna, förrän Chandler är president. typ. Han är för skön för att undgå, helt enkelt.
Är tacksam för att ens få leva på samma planet som Matthew Perry.
 
 
 
Dagens Chandler:
 
 
 

Michael Scofield

Måste förresten tipsa er om att se Prison Break! Vet att serien inte precis är någon nyhet, men vet också att det är många som inte har sett den. Helt sjuuukt hur bra den är! Se se se!
 
 

lillördag

Hej! Kom på idag att jag missade den fantastiska kladdkakans dag i torsdags förra veckan! Hur kan något så fruktansvärt inträffa?? Well well, får gottgöra detta och baka en kladdkaka någon dag framöver, då det finns tid. Hittade ett spännande recept på en citron-kladdkaka med marrängtäcke, kanske testar det. Känns dock inte som en riktig kladdkaka då den enligt mig bör innehålla choklad, vilket denna inte gör. Men kan bli rätt intressant!
 
Har precis kommit hem och hunnit duscha efter ett skönt mag-pass med Malin på gymmet. Jobbar på som satan med magrutorna! Bara 41 dagar kvar till julafton, och då ska jag bannemäh ha åtminstone två synliga fyrkanter, haha!
 
Ska försöka hinna se lite Supernatural ikväll oxå, måste bara komma ihåg vilket avsnitt jag var på. Sist jag såg var i somras så...ja. Supernatural är ett bra tips om ni gillar lite "övernaturligt" och sånt tjafs. Det gör typ egentligen inte jag så speciellt mycket, men har som fallit lite för denna serie ändå. KAN bero på min mini-crush på Dean (killen till vänster).
 
 
 

Leo

Sedan sist har jag varit med min gamla goa vän Lydia, tränat, sovit, myst hos morfar på farsdag, dansat street och kändiscrushat på Leonardo Dicaprio. Måste se Titanic igen. Snarast.
 
Seriöst, är det ens lagligt att vara såhär söt?
 

filmtips

Såg White House Down med Rebecka när vi var i Stockholm. Vi hade inga som helst förväntnigar på hur den skulle vara, hade inte sett trailern ens. Så därför var den så sjukt bra, älskar actionfilmer! och med Channing Tatum som huvudkaraktär så pep vi ju som småflickor när filmen var slut, haha. Älskar oxå att Jamie Foxx, från en av mina favoritfilmer Django Unchained, är med! AAhh vilken kombo.
 
 
Gillar egentligen inte trailern speciellt mycket, men delar den ändå.

när ska detta få ett slut?

Blir så arg när jag ser sånt här, vill bara skrika rakt ut! Varför måste idealmåttet för kvinnor vara så enformigt? Varför anses bara en del människor vara vackra? Varför duger inte kvinnan i videon som hon är?
Sådana frågor brukar jag ställa mig sälv och andra. Självklart börjar jag också undra: duger jag?
 

WING$

En låt jag gillar väldigt mycket. Vet att jag tjatar om Macklemore, deal with it. Han är bäst bara ♥
 
 
 
 En bild från hans konsert i Stockholm, dock inte tagen av mig. Stod inte sådär nära :(
Ajja, var magiskt ändå!
 
 
 

Stockholm del 2

 Vi hade kul haha, och det syns! Tackar än en gång Stina för alla bilder: TACK STINA ♥
 

Rose & Rosie

Nu när jag ändå är igång på equal rights-vägarna så vill jag tipsa om Rose & Rosie och deras youtube-kanal. Underbara människor och jag är typ kär. Omöjligt att inte bli glad när jag kollar på deras videoklipp. 
 
Direktlänk till deras kanal här: RoseEllenDix 
 
"When I'm with her, I can fart whenever I want for as long as I want. Wherever I am I could just fart and you'de just have to deal with it."

hoppfull

 Kan inte, och kommer aldrig, sluta älska denna musikvideo. På samma sätt som jag aldrig kommer sluta stödja LGBT-rights.
 
 
Macklemore for president! 
 
 
 
 

Stockholm del 1

En massa bilder från Stockholms-resan i helgen. Fan så fina vänner jag har ♥
 
 
 
 

I'm not asking for storm

Känner mig mest bara stressad trots det lilla att göra. Går och lägger mig tidigt på kvällarna och tränar hårt på dagarna för att min kropp säger att det behövs. Försöker att vara glad och längtar efter helg. Det är min vardag. 
 
Imorgon bitti åker jag till gymmet med Malin och kör ett tungt pass innan skolan. känner mig så taggad på det. Why? Haha.. Går därför och lägger mig nu och sover en lång natt. Har haft så mycket problem med att somna på kvällarna, blir alltid rätt sent in på natten och det tär på mig. Men det börjar nog vända nu tror jag, tack vare min fina pojkvän som på något vis lyckas ha inverkan på mig trots avståndet mellan oss. Han typ läker mig. Hur gör han det ens? Magiska prins-krafter eller nåt. Love it anyway. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

minnen som varar

Okej, nu undrar ni säkert vad jag har haft för mig hela denna helg?
JO, jag har levt mit fabulösa liv och varit i Stockholm med mis amigas på äventyr!
Vi klev på flyget mot arlanda efter lunch i fredags och landade sent igår kväll här i gamla goa Luleå igen. När jag får tid och ork över så fixar jag ihop ett inlägg, men just nu är det så mycket annat som snurrar runt i skallen på mig. 
 
Kul har vi i alla fall haft massor av, minst sagt!
 
PS.Tackar Stina för att hon var bäst och fotade hela våran sista dag på resan, vad hade vi gjort utan dig Estina? 
 
 

"if it tastes good, it must be good for you"

Tog ut all min energi på gymmet imorse, det känns så himla skönt att göra det! Att ta i för kung och fosterland! 
Sen mötte jag upp Emma, gick till Willys, köpte pizza-ingredienser, for hem till mig och bakade pizza haha. Var tänkt att vi skulle se Toy Story samtidigt som vi åt våra pizzor men slutade ju med att vi kollade friends istället... Gör lite ont i mitt lilla hjärta att säga att jag tror jag vuxit ifrån Toy Story :(  ELLER så kanske jag bara har sett den för många gånger! 
 
 

RSS 2.0