Gott Nytt År!

Nu är jag redo för att fira in det nya året! Fan så jag har längtat efter ett nytt år, en ny start och nya möjligheter! Tog några enkla snabba bilder där inte hela outfiten kom med, men asså... det finns inte så mycket mer att visa. Det är inte ens en klänning så..ja. Men det kanske tas några bilder under kvällen som jag kan dela med mig av.
 
Ska alldeles strax käka middag med familjen här hemma. Blev något så enkelt som tacos haha! Men det funkar alltid. Sedan drar jag in till stan och hänger med Stina och en massa andra amigos. Ha så kul ikväll allihopa och Gott Nytt År på er! ♥ ♥
 
lite flirty hehehe
 

 
 
 

pliz let me be there for you

Åh min gud, vill grina när jag ser detta. Är det konstigt att hela min kropp fylls av fjärilar och jag ler så stort det bara går när jag kollar på detta? och faktumet att jag ser denna video mer än tre gånger per dag?
 

alligatorer och sådant

Ikväll ska jag och david se the Hobbit aaAAah! Filmen börjar 8 så snart kommer han väl och hämtar mig. Vet att bilderna är kassa men what to do lixom? Det är ju så förbannat mörkt hela tiden så jag orkar inte ens försöka fota med någon relativt bra kamera. See ya later alligator!
 
 

the big city, Luleå

Far på stan med David idag! Sorry för webcam-bilderna ♥
 

puss & kram & nyp i stjärten

Hellååå!
Kom just hem och sitter och dricker resten av smoothien jag gjorde imorse. Stoppade i proteinpulver gjort på endast hampa, vilket betyder att det är 0 mjölkprotein i det = jag mår inte dåligt av att äta det = jag är svinnöjd.
 
Väntar på att pappa ska bli färdig med köttfärsbiffarna han håller på och fifflar med. Min pappa gör världens godaste köttförsbiffar! mmmmm.
Annars myser jag i min nya, fluffiga, hoodtröja som jag fick i julklapp och njuter av Eminems härliga album.
 
Jag och karin körde hardcore magträning idag. Vet ni att nu jefflar ska rutorna fram! Sedan stretchade vi typ 45 min, det bästa med ett träningspass om in frågar mig i alla fall. Vi försökte oss på några gamla klassiker från gamla konståknings-tiden som split och spagat, men vem försöker vi lura? Inte fan gick det så bra som vi hoppats. Vi gjorde i alla fall planer för ikväll, tror jag?
 
Hmmm jo, det var allt!
Hoppas er lördag är ägig, det är min. Puss på er ♥
Eller som mamma alltid säger: Puss och kram och nyp i stjärten!
 
 

blåbär i smoothien

Drar till gymmet med karin nu, ciao!
 

oförklarligt

Superseg uppdatering, jag vet. Bloggar som när jag känner för det, vilket jag inte gör varje dag.
Idag klev jag upp vid tio, insåg att dagen redan var förlorad då det var pissväder ute så jag gick och lade mig igen och sov till närmare två. Sedan klev jag upp (stor skillnad på att vakna och kliva upp när det är jullov) vid sex och tog på mig ett par byxor. Hmm ja. Later on, kom mina vänner hit och vi såg en kass film.. men vi hade kul ändå.
Där har ni min dag. Superbt att blogga om tycker jag!
 
Förlåt om jag upplevs lite negativ, lovar att jag inte är det de allra flesta stunderna! Bara ibland, men det är okej för det finns så mycket i denna värld som man har rätt att bli nedstämd av och därav ett neggo (lät svinlöjligt men ja). Samtidigt finns det så mycket fint att bli glad över också!
 
Ett såå konstigt mixed up inlägg detta slutade upp som. Var inte alls min avsikt när jag började skriva. Men klockan är ju två så vad bör man förvänta sig?
Säger gonatt trotts att jag inte tänker sova än på länge, sov gott alla fina!
 
 
 
 
 
 

hey, the kid can rap

 

redan torsdag

Misslyckades med mitt mission att somna före fyra inatt, men ikväll blir det andra bullar minsann!
For till stan med Anne och kollade in rean idag. Fick faktiskt lite klaustro när det var så mycket människor. Hur många bor det ens i lule?
Lyckades hur som helst få med mig x antal påsar hem!
 
Ikväll blev det tjejmys hemma hos mig, såg We're the Millers med Anne, Karin och Lina. Sjuuuuuuuukt rolig. Älskar den! Vi skrattade och skrattade och skrattade!
 
Kolla in vilken fin dekoration jag gjorde av resterna från när vi sågade av våran julgran! Ett fint välkomnande hem till familjen Torikka på julafton blev det.
 
Det var snöstorm när jag fotade så det blev inte så bra  bilder. Sen så ÄR jag inte en speciellt duktig fotograf heller så..ja.

spara och slösa

 
Haha minns ni "Spara och Slösa"-serien som var på baksidan av den där lilla tidningen man fick i skolan på typ lågstadiet? Jag är alltid slösa. Alltid. Men ska försöka ändra på de..efter mellandagsrean.
 
Beställde hem detta från H&M också. Har velat ha en svart skinnrygga svinigt länge men vart jag än kollar så finns det aldrig någon snygg, därför passade jag på att beställa den här idag. Såg nu i efterhand att den är väldigt liten, och det suger hårt. Men jag får väl se hur den är när den anländer. PUSS & KRAM till er alla!

en sämre sida av mig

Hej mina fina! Har ni haft en skön juldag?
Jag vaknade vid lunchtid idag, med tårar på kinderna. Ännu en mardröm, usch fysatan vad jag hatar mardrömmar. Det är som att någon har bestämt sig för att ta mina största rädslor och ba dränka mig i dem medan jag sover. Min rädsla att omvandlas till ett andrahandsval hos de jag älskar.
Det är så svårt att skaka av sig den där klumpen i magen som finns kvar även långt efter man vaknat.
 
Idag har jag ätit julmat till frunch och middag och bara suttit vid datorn och slöat, kollat på en massa hemsidor med smink och kläder. En rätt seg dag men det är som det ska vara, tycker jag.
Har helt vänt på dygnet sedan skolan slutade. Somnar klockan fyra och vaknar i tid till lunch, men ikväll tänkte jag i alla fall försöka tvinga mig att somna innan två, höhö.
 
Ibland tycker jag om överredigerade bilder.
 
 

just ordered

Beställde två jackor och en topp från nellys mellandagsrea idag! Har länge letat efter en fin kappa med lite vitt lurv i huvan och när jag såg denna så ba woow. Men den fanns bara i xs så jag hoppas att den är riktigt riktigt stor i storleken.
 
 
 

christmas eve

God Jul bästa bloggläsare! (som om jag har några, låtsas ju bara) Min julafton har varit supermysig, hoppas er varit lika bra. ♥ Har ätit kopiösa mängder julmat (alltså serri, älskar prinskorvar så jävla mycket!) (är the queen of parenteser) och fortsätter trycka i mig lussebullar med mami och papi när alla de andra åkt hem.
 
I present to you: Sveriges drygaste hund
*om blickar kunde döda*
Fick såå dåligt samvete när jag tvingade på henne tomteluvan :( Stackars vovve får aldrig vara bara vovve.
 

nu minns vi

Gjorde en snabb liten årsresumé utav en del mobilbilder jag hittade på datorn (vilket betyder att det är otroligt blandat kring seriösa bilder och massa oseriösa haha). Den börjar faktiskt typ nästan precis vid julen förra året och sen slutar den vid slutet på sommaren detta år, så ett helt år blev det ju inte. For some reason, hittade jag inte bilderna från den här hösten.
Enjoy!
 
 

Sen undrar jag om någon vet ifall man kan ladda upp en video på bloggen utan att först behöva lägga ut den på youtube eller videofyme osv?

milkshake baby

Tänkte göra en jordgubbssmoothie till frulle men råkade he i lite chokladglass och oboy-pulver. woopsie!
 
 

jag räknar träd

Idag tog jag och mamma med oss hundarna på en vinterprommenad ute i skogen..slutade med att Lovis hittade ett spår från en hare och var borta i ca 5 timmar. Det var kul! fast nej. 
Eftersom jag vet att hon kan spåra en hare en hel natt så fick vi ge oss ut i storskogen själva och försöka spåra henne, haha. På med pannlamporna, ut i det becksvarta, och plumsa! Blev ett rejält konditionspass kan jag ju meddela. 5 timmar senare var hon ju i alla fall hemma igen :)
 
hann få några bilder innan det blev mörkt
 
 
 

all natural


Hittade den här bilden i samma svep som förra inlägget gjordes. Fysatan vad vacker vän jag har, asså kolla ba! + hon är singel!
 
 
 
 

minnesbild

nio bilder från förra sommaren.
 
Karin, minns du denna dag på den där ön där vi hittade den där grodan och gick på den där prommenaden och allt det? Det var såå härligt ♥ Blir bombad av massa minnen och känslor nu, helt sjukt hur länge vi har varit vänner, du & jag!

som en ny människa i en gammal jumper

 
Emma i oktober.

SURPRISE DATE

Slösurfade lite på veckorevyns hemsida och fann detta. Känner igen mig på nästan varje punkt, haha! Fast jag har ju inte såååå lockigt hår men ja, kuligt ändå.
 
Eftersom jag inte kunde hitta någon passande bild till detta inlägg så bjuder jag på denna goding från förra sommaren. Viktor tog med mig på picknick uppe på ormberget i solnedgången. Hela vägen upp dit sa han inte ett ord om vad som pågick, sedan bredde han ut en stor filt och tog fram en burk med hallongrottor (asgoda!) och saft! Så mysigt!
Haha detta var alltså i augusti och vi satt med en tjockfilt lindad runt oss och varsin mössa på huvudet?? Bor man i Luelå så får man räkna med sånt ibland..
 
Herregudd vad jag saknar mitt blonda håår..!! OCH Viktor :( Vill krama och pussa på honom så fruktansvärt mycket.. Är typ rädd för att jag ska äta upp honom i all lycka när han äntligen kommer hem igen!
 

GINGER

Kolla vilken fin fläta Emma gjorde på mig för några dagar sen! Typ inbakad fiskbensfläta ju!


SATURDAY

Skulle egetligen se Biebers nya film ikväll men blev inget, vill så gärna se den ååååh! Får väl bli efter jul, samma gäller Hobbit. Ligger efter filmmässigt nu! Har letat folk att se Bieber med men är lite svårt att hitta tycker jag. Min kompis David sa faktiskt att han hellre bjuder på en biljett till Hobbit än att behöva gå och se Justin med mig, haha!
 
Denna dag har jag varit jäkla produktiv tycker jag. If u wanna know, så har tagit en skön promme med Lovis, spelat massa gitarr och även försökt ge mig på pianot utan någon större success, städat lite smått och skypat med Vickan :) 
 

STARSTRUCKED

Två stora inspirationskällor!

Willow Smith (endast 13 år gammal!! Typ det enda som avslöjar henne är halsbandet på den första bilden), sinnes vad lik hon är sin papi (som är Will Smith ifall ni ej visste, cause I didn't). Jag fullkomligt älskar outfiten på de sista två bilderna
 
åsså Miley såklart! (hehe lite besatt av hennes coolhet nästan)

wish I had a fort and a Joey

Håkej allehopa, nu gosar jag ner mig i sängen med blåbär- och banansmoothie och ser lite friends!
 
 
 

you don't know you're beautiful

Vill skriva några meningar om denna bild. Tycker det är väldigt synd att så många människor inte ser hur vackra de är, som de är skapta. Det är fullt naturligt att magen "viker sig" när man sitter ner och det är inget man bör skämmas för, enligt mig. Jag har själv haft sådana här tankar om mig själv och minns att jag undvek att sitta ner så mycket som möjligt när jag bar bikini osv. just för att jag hade (och fortfarande har) det som skaparna av denna bild kalla "fat rolls". Jag insåg efter ett tag att det inte räckte med "bara" träning för att få bort dem, utan att jag skulle behöva banta och äta circa ingenting för att jag skulle känna mig bekväm med min kropp. Helt sjukt ju! Som tur är så gick jag aldrig så långt, antar att jag hade tillräckligt mycket vett i skallen för att inse hur korkat det hade varit..? Hur som haver, min poäng är att jag tycket det är mycket smartare och hälsosammare att äta vad du vill i rätt mängd och sedan träna för att både kropp och själ mår bra av det. Plus att det är kul haha! Och sedan skita i att magen rullar sig när man sitter ner, för det är bara att inse att vi alla är olika och att hålla på att jämföra sig med andra och inte acceptera sitt eget utseende inte leder till något bättre. Kram på er! ♥
 
 
Och ja, jag citerade One Direction i rubriken..ska ju trots allt se dem i juni.
 
 

träna träna träna

Börjar ångra att jag lovat mig själv att ha magrutor vid jul. Mindre än en vecka kvar nu och jag har inte kommit så värst långt hehe! Hade en period då jag tränade som en tok och såg resultat direkt, men sedan upptäckte jag att mina alleriger (som jag behandlat i flera år så att jag en dag ska kuna äta som en normal människa igen) har blivit såpass bra att jag kan trycka en b&j utan att må speciellt dåligt. Det ledde till att jag sa nej till gymmet och JA till glassen flera dagar i rad och sen var det kört, haha!
Håller i alla fall på att kicka igång kroppen nu igen, för det är så otroligt härligt när man är i den där träningsperioden och endorfinerna rusar och livet ba leker! SÅ jag har varit på gymmet själv ikväll med hårdrock i lurarna och pumpat på, hamnar som i en egen bubbla. Är nästintill onåbar vid det tillfället.

Ett stort grattis till alla er som orkade ta er igenom det här tråkiga inlägget om mitt intressanta träningsliv! :)
 
here comes the träningsinspo

BEY BEY

Alltså att Queen B har släppt ett helt nytt, hemligt, album med tillhörande video till varje låt är ju det bästa som någonsin hänt! Hon är så sjukt sävla fantastisk på alla sätt och vis. Önskar jag fick chansen att säga till henne how much I adore her!
Lyssna på låtarna på iTunes! Och kolla in detta: Beyoncé
 
 
En av världens absolut vackraste kvinnor, minst sagt.
 
För övrigt så är jag i alla fall hemma nu för att sova i min egen säng igen. Har varit ute i Avan hos Emma idag och ätit massa makaroner (♥♥) och åkt penny board i hennes rum!
 

with or without you

2 mysiga filmer som jag nyligen sett. De är båda väldigt fina ♥
 
En sång för Marion / Song for Marion
 
Mr. Morgans sista kärlek / Mr. Morgan's last love
 

se som hon flyger, min fagra hund

Hänger mest hos Malin nu och tar det lugnt, jag och Lovis har nästan flyttat in här :) Nu har jag i alla fall jullov och ska fira det med inget mindre än en B&J ♥
 
 

fuckeltåg, nä ba skoja lite

Snodde dessa bilder från dig, Karin! Hihi, hoppas det var okej? ♥ Anyhow, såhär såg vårt fackeltåg ut igår. Ser i princip likadant ut varje år, men det är ändå alltid lika mysigt och vackert. Har dock inte sett detta fackeltåg från läktaren sen jag var ca 5-6 år, för jag har deltag ever since haha!
 

a real lady

 
 

finbesök som berör

Gillar den här bilden väldigt mycket. Typ den drastiska ljusskillnaden som sker i mitten där de står och känslan hos både Ingo och Malin! Önskar jag kunde komma på hur jag vill redigera den för just nu känns det som om en massa kan göras som borde göras, men jag vet ej hur eller vad..Knepig menig det blev.
Photoshop ligger nere på min dator för stunden oxå, slutade bara funka helt plötsligt?
 

Ingo's visit

Idag har vi haft finbesök av kusinvitamin-Lisa och mitt gosiga kusinbarn Ingmar, aka Ingo.
 
 
Sen så har jag även varit på genrep inför morgondagens julshow, är nämligen med i det årliga fackeltåget trots att jag inte åker konståkning längre. Anyway, julshowen äger rum imorgon (söndag) Coop Arena kl 15.00, ni är välkomna!
 
P.S. Vill någon vara så vänlig och skänka mig en bättre (+ expanded) kamerautrustning, så jag kan ta fina foton trots mörker och diverse andra hinder? ..Inte? :(

u want a piece of me?

Fick bilderna från i söndags då vi hade glöggafton hos Anne. As you can see så har jag väldigt svårt att vara seriös på bild! Jag kryddar alltid med lite johanna-spice, menar hur het är inte denna? ↓ (pliz förstå ironin, blir lite pin annars)
 

mitt i vintern

Saknar sommaren ♥
 
Inatt var jag alltså med Karin, Lina och Anne på lucia movie night. Vi fick se tre förhandsvisnigar, varav två var bra och den tredje sög fettmA. Så dålig att jag inte ens kan beskriva det. Helt värdelös bara. Men den första vi fick se är min klara favorit, den hette the Secret Life of Walter Mitty! Måste se den igen, snarast! 
De andra två var Delivery Man och American Hustle, varan den förstnämnda var rolig men den andra mindre rolig. Enda bra var ju såklart my beloved Jennifer Lawrence.

Gick direkt till skolan efter bion som slutade 06.30 och satt där och möglade tills lektionen började. Sedan kollade jag på luciatåget med mis amigos och for till Rebecka och nu trycker vi massa kladdkaka och ska se julfilmen elf. Ha det gött! ♥
 
 
 

lucia movie night

 
Vi bestämde oss för att gå på lucia movie night inatt och såg nyss klart andra filmen. Snart börjar tredje, exciting! 


polaroid dreams

Ska iväg med lina till inpuls och köra RBT30, ska bli så skönt att få träna benen för det var så länge sedan! Upptäckte "polaroid"-ramen på picmonkey.com idag, så cooLt.
 
 

luras lite

Skojade bara med er lite tidigare, har hittat en ännubättre förstaplats-tagare av årets önskelista. Say hello till min polaroidprins!
Fujifilm instax 90 Neo Classic
 
Fast denna hade dock varit en dröm att få äga! Får bli en annan gång i framtiden, den är lite mer expensive.

massa kärlek till allt på en gång

Det här med kosten vet ni, det går fint. Skippar lunch pga att jag ej orkar äta, sedan käkar jag glass. Mitt liv äger ♥ ♥ Något annat som är ägigt är Super Natural! Och min syrra + alla andra underbara människor i mitt liv. Det är helt sjukt hur mycket en människa kan göra för en annan. Kärlek till er! :)
 
 

vi två

Älskar denna kille så förbannat mycket! + saknar mitt blonda hår

en liten bagare hon bor i staden

Igår bakade min mamma bröd som jag kan äta, trots mina allergier mot typ allt i hela universum. Hon är så fin, min mamma! ♥

rosor är rosa

När klockan ringde imorse, klev jag upp och tog bussen till inpuls för att träna med karin och lina. Nu leker jag med emma! Kram på er ♥
 

mysigaste pysigaste söndagen

Hade det jättemysigt ikväll med mis friendos! Kollade Ensam Hemma, drack glögg med mandlar och åt lussebullar. Jag är hemma rätt tidigt, vilket känns skönt, då hinner jag koppla av på riktigt (och se massa Super Natural heheh). Ciao! ♥
Mormors kofta som hon var finast i.
Men jag gör mitt bästa och vet att hon 
ser över mig ♥

tomteröd

Dricker hallon- och vaniljsmoothie i sängen och väntar på mamma. Snart ska vi åka och handla lussekatter och sedan ska jag ha en massa julmys med Anne, Karin och Lina ♥
 

lite fler önskemål

 
1. vitt fårskinn 2 kort, svart, parkas med pälshuva och gärna lurvigt och mysigt material på insidan 3. brunsvarta boots 
 
Önskar på för fullt hära haha. Nä, men det är ju lite inspo till vad ni kan ge/önska till julen också! Om någon av er vet var man kan finna en jacka, som liknar den på bilden så berätta!! ♥
 

lite önskemål till jul

1. byxor från Carlings 2. ett par svarta jeans 3. en hårolja av något slag
 
1. vita skinnvantar 2. blinkande halsband till Lovis, så man ser henne i mörkret 3. pengar såklart 4. iphoneskal i form av en panda
1. fin mössa 2. fin mössa 3. fin mössa 4. fin mössa :)
 

toppar önskelistan

Polaroidkameran Fujifilm instax mini 8

två dagar av mitt underbara liv

Detta har hänt sedan sist (fick sjukt mycket lust att skriva "previously in 'the fab life of Johanna'" men insåg att mitt liv inte är en tv-serie + att det, tekniskt sett, skulle vara inkorrekt att skriva så):
 
•Igår efter le school gick jag och Emmsor och köpte massa godis och åkte hem och kollade det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Sedan for hon hem och då skulle jag till min bror och kolla Drive (bästa filmen) men visade sig att det var fest där så det blev kalasande istället, med massa fina människor!
 
•Idag sov jag riktigt länge, klev upp och åt frukost. Sedan åkte jag till stan med min syster och mamma och köpte bl.a. en ny ansiktsrengöring och fuktgivande kräm som endast är gjorda på naturliga produkter. Hoppas att den passar på min jävulusiskt känsliga hy!
 
Planerna för denna kväll blev inställda så sitter hemma och möglar istället. Fast det kan vara rätt skönt, faktiskt!
Brukar alltid få sådan ångest då jag inte har några planer inför helgen osv, men som tur är så har jag så fina vänner i mitt liv som kan banka lite vett i skallen på mig. Tror inte man kan njuta av livet fullt ut om man inte klarar av att vara ensam, så det får bli en läxa för mig.

Ikväll finner man alltså mig i sängen tittandes på Super Natural! Ha det gött, darlings ♥
 
 
 

protein pancakes

Gymmade efter skolan idag och tog bussen hem i det eviga mörkret. Sedan gjorde jag proteinpannkakor! De bestod av:
  • 1/2 mosad banan
  • 1 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 1/2 dl mandelmjölk
Kände att det hade varit bra med någon nypa salt också, ifall ni tänkte testa detta!
Ska mysa stenhårt ikväll för jag har inget skolarbete att göra ♥  Kommentera gärna för då blir jag glad :) Hoppas allt är bra med er!
 

 
 
 
 

oh jingle bells jingle bells

 
Tycker jättemycket om den här tröjan från asos.com.
cutie raindeers!
 
 

I could really use a wish right now

Hallå fina ni!
Sitter och trycker i mig marängsviss i sängen och det är så jäkla gött. Har unnat mig en dag borta från skolan idag, men håller händå på med skolarbete nu..?
Tog i alla fall en skön och lång sovmorgon idag då jag drömde att jag var Vincent Vega och Malin var Jules Winnfield, från Tarantino-filmen Pulp Fiction! Fysatan i gatan vad vi regerade. Ville aldrig vakna..
Tänker inte lägga upp en bild på min maränsviss för jag hann hugga in på den långt innan jag kom att tänka på något sådant. Ha de bra, lovies! ♥
 
 

gotta love her

 Detta är ännu några anledningar. Asså bara kolla på denna fantastiska kvinna! Detta var när hon vann en Oscar för best actress, efter att hon spelat in Silver Linings Playbook.
 
 
 
 
 
Kolla in denna från 2:15

Liam är också bra

 Detta är en av anledningarna till min nya, stora kändiscrush på Jennifer Lawrence:
 
 
 
 
 
 
 

get off of my back and into my game

Hittade denna bild från i somras, när allt var grönt och Viktor befann sig inom landets gränser. Ibland är livet bara en stor slap in the face. Men icket ska jag låta det breaka mig! haha
 
 

kanske krävs en T. Rex

Har hamnat i en liten svacka med träningen nu, har istället fått igång viljan att plugga. Så sitter alltså med skolarbete på eftermiddagarna. Finns det inget mellanläge eller? Ska försöka ta mig iväg till gymmet imorgon och sparka igång kroppen igen, för jag känner verkligen att något fattas då jag inte tränar.
Men nu ska jag ta tag i matte-, spanska- och kommunikationsarbete!
 
 
 
 

jul jul strålande jul

älskar att ha mys med tända ljus och varm choklad ♥
 
Håller på med lite skolarbete. Just nu sitter jag och översätter en bok från spanska till svenska, svinroligt ju. Haha nej. Sedan ska jag ta tag i matten också. Livet leker!
Ajja, ska på adventsfika hos morfar idag så det ska bli en bra dag trots allt. Och sedan har jag dans ikväll vilket jag längtar till massor!
Älskar att det är december nu p.g.a.→ december = snart vår
 
Nu låter jag kanske sjukt negativ, men lovar er att jag inte är det. Älskar faktiskt vintern och att plugga är inte så hemskt, rätt intressant när man väl börjar fatta något. Plus att julen är det bästa på hela året!
Glad första advent på er! ♥
 

RSS 2.0