cause it's friday!

gammal bild
 
Ingen lektion idag wohoo, men ska ändå till skolan och jobba på vårt projektarbete med tjejerna. Sedan ska vi ta bussen ut till avan och ha det mysigast där! Kameran tar jag med mig oxå så kanske får några bilder som jag kan lägga upp här. Svintrist inlägg detta blev men what to do? Ska iaf äta frulle och klä påmig och allt sånt där nu. Är helt utvilad, sov 11 timmar inatt, herre gud vad skönt det var. 

behind blue eyes

I fooled ya, inte började jag plugga nå. Men NU
 
låten "behind blue eyes" av the who är en som alla måste gillaaaaaa

faces in the crowd will smile again

vDbUQH on Make A Gif, Animated Gifs
(slickar ej på handen)
Sprang på löpbandet imorse och försökte jobba på min kondition. I lasted 20 minutes. Höhö spännande att se hur det går på milen till våren.
Fick smaka lite choklad på skolan av fina peeps så det var ju kul.. Sen fick jag pizza till middag, och ja..ni vet ju vad jag tycker om pizza. GÖÖTT
 
haha låter som att det enda som gör mig glad är mat men ja, det e typ så. 
NU ska jag ta tag i plugget. 
 
Eller NU
 

"have you ever felt, you know, not so fresh?"

Okej, jag verkar vara den enda i min umgängeskrets som tycker om Fresh prince of Bel-Air, eller ens såg på det som liten?! Förstår inte.. HUR KAN MAN INTE ÄLSKA WILL I DEN? 
(kunde ej välja bara en, men var snäll och valde bort ca 20 st)
 
 
FATTAR INTE!?
 
 we've all been there↓
 

för att liva upp det lite

JPqmBp on Make A Gif, Animated Gifs
SÅ bra dag idag! Fick en svinrolig uppgift i svenskan, vi ska arbeta om språk som en gång i tiden skapades för att blir världsspråk. Vi fick välja mellan språken volapük, esperanto, ido, novial, occidential, mondial och interlingua haha. Sen bestämde jag mig för att gå på bildlektionen idag och avslutade min skraffering som skulle likna ett människohjärta. Lite nöjd iaf. Och som extra försäkring på en fortsatt lyckad dag gick jag på aurora och köpte marabou och där står malin, så fick skjuts hem och allt! Såå uppskattat med skjuts ist för buss! PLUS fick en lakritspuck av henne ♥ ♥ Helt stört hur småsaker påverkar hela dagen! 
 
Ska fortsätta sprida glädje nu, kramis! 

just give me a reason

MVYNxm on Make A Gif, Animated Gifs
God i wanna hit you in the face.
 
PSI:n var svinskön och tung, armarna bara hänger och flänger nu. Älskar att göra gifs haha.
Ätit svinmycket fruktsallad och sett greys ikv. Svinkonstiga meningar hära. 

angry birds typ

Haft en pissig dag då jag inte ens orkade gå på bildlektionen, inte likt mig. Så jag drar på psi med stina och försöker slå ut all min ilska där, istället för på min kudde för det börjar flyga dun här nu :)
Försöker att muntra upp mig med att makea plans för framtiden, brukar ibland kännas lättare då.

aha aha yeah yeah

CFGHJK on Make A Gif
 
värsta gif-making-day! Kom nyss hem från dansen, fan så kul det var idag. Vi var bara tre stycken så vi hade hela salen för oss själva och tränade massa på roliga moves! Sen stannade vi kvar när vi väntade på skjuts osv och dunkade macklemore och släppte loss. 
Nu: duscha och skypa med viktor + äta ananas. PUSSSS ♥
 
 

wops i did it again

 wopps 2 on Make A Gif
WOPPS heter tydligen bara johannatorikka på tumblr, tror jag. Ber om ursäkt till alla mina fans som blev besvikna när ni inte hittade någon coolgirl_96. u know i love u! ♥

mad sausage

lovar att bilden var såhär när jag fotade den höhöh.
 
ps.när jag frågade pappa om han kunde hämta b&j:n från frysen så började vi mucka och han kallade mig för ondkorv (?) (♥♥♥)

wippin my head like untz untz

snabbare än woopilo on Make A Gif
 

this is me doin my serious face

tycker jättemycket om söndagar, att bara sitta och inte göra nått sen wopps så äre dans och sen återgå till sittandet igen. Lyssna på Hip Hop's finest på spotify. 
 
....Nanananana hey porsche..

coolgirl_96

Fick några enstaka frågor om vad min tumblr heter. Tror inte jag hade något namn på den då så jag döpte den, kände mig som 9 igen då jag gav den namnet coolgirl_96. Kommer mest troligt byta någon gång då min kreativitet producerar något bättre, men tills dess är jag coolgirl_96! Uppdaterar nästan enbart med bilder på miley, macklemore, eller typ fina gifs från alperna osv. 
 
 

all into discotheque, holding together now

 
Igår var emma här och var på städar/rensar/fixar-humör så jag försökte att inte hindra henne åsså städade vi mitt rum. Luktar rengöringsmedel nu :')
Vi fixade mig en kingsize-bed oxå. Så hela mitt rum är som en hoppborg nu! Måste ha sleepover här för mina vänner! och jag har en plats för bieberboy nu ♥ 
 

antalet dubbelhakor visar ibland hur bra man är på njuta av livet

bara för att trycka upp det i fejset på er ännu mer, så vill jag påminna om att jag just nu, när ni läser detta, probably äter operatårta. Ni vet, det bästa som finns typ.
Lägger in en söt bild också för att balansera lite.

if it tastes good it must be good for ya

Jag önskar mig en sånhär cartripp (↓) i födelsedagspresent och om jag inte får det blir jag ledsen :(
 
 

brad pitt e söt

 
Såhär kände jag på spinningen imorse, no kidding. Var typ värsta sammankomsten i sal 1 då karin, linn OCH mamma var där haha! Bastade och hade det skönt efteråt med linn innan vi drog till skolan. Och idag fyller världens finaste och bästa storasyster år, GRATTIS pruttis ♥ ♥ ♥ så vi ska äta pizza och tårta hihihihihiihihi!

Mcdreamy och hans Mcbaby lever sitt fabulösa Mclife

 
Ikväll bestämde jag mig för att ta tag i mitt svenska-arbete som ska in imorn. Skulle skriva en fanfiction men har aldrig läst någon sådan så vet inte hur godkänd min kommer bli. Ville i alla fall skriva om macklemore men det kändes lite jobbigt då jag typ inte vet någonting om hans liv, förutom det han sjunger om. Så det blev grey's anatomy. Vad jag inte förstår nu i efterhand är varför jag valde att skriva om de två karaktärer jag ogillar mest av allt. Meredith och McDreamy. Skulle ha valt att skriva om izzie när hon träffade denny :(:(:( så mycket kärlek till dom ♥ ♥.
 
För er som bryr sig:
Tycker ju att serien inte hade varit densamma utan McDreamy (för jag älskar alla Mc-skämt!) men alltså han och Meredith går mig på nerverna!! (!!!!)
 
Mmmm a nu ska jag se nåt avsnitt och äta chokladsås med glass. Spinning imorgon klockan 07.00 mina vänner!

en sådan som jag vill ha

I måndags var jag på besök hos viktors familj och käkade tacos, såg "hur många kramar finns det i världen" (som för övrigt var jättemysig), och hejade på viktors match som streamades live. Det var trevligt!
Igår övningskörde jag med malin, sen i åt makaroner och såg lite av "good will hunting" sen somnade jag. Mami och papi var borta med jobb över natten så det var tomt när jag vaknade imorse, vilket det ändå oftast är men ja.. bestämde mig i alla fall för att stanna hemma idag, kändes bäst så.
Så jag har gjort lite allt möjligt idag. Städat, fotograferat, promenerat, ätit makaroner igen fast med niklas denna gång. Haha ja nu vet ni :):):)
 
cool ed med cool boom box
 

solen låg ner och vilade

 
mina pruttisar satt och njöt av den fina vyn ↑↓

round and round and away we go

 Var ute med Lovis och Lili på isen idag och fotade en del. Fick många fina bilder! :)
 

born from a boombox

 
Gråtit som fan till grey's idag, hatar när serier blir sådär tunga. Klumpen i magen är ju så jävla jobbig!
Sen har jag även varit på dansen, SVINROLIGT, och ätit chips :)

senast från min tumblr


värsta poeten jag känner mig som ibland


let's start over, my love

 
Har värdens bästa söndagsmorgon. Äter pannkakor med rödrosiga kinder och lyssnar på anna ternheim med mamma, efter en prommenad i solen. Om det nu bara blir lite varmare än -500 grader så man kan åka skidor, är SÅÅ taggad på årets absolut BÄSTA årstid! aaaahhhhh längtar till backen och pudersnön, får fjäriar i magen bara nu när jag tänker på det!
Äntligen får jag vakna upp från denna hemska mörka vintertid och inträda den ljusa.

don't know what you're expecting of me

Ehmm dagarna rullar på och jag fortsätter med att inte göra något vettigt typ.
Igår såg jag step up 3 med mamma och malin, den sög men de flesta dansscenerna var bra och inspirerande!
Idag lämnade jag in min telefon på reparation så livet e _inte_ kul nu. Och mamma och jag gick en sväng på stan, vilket inte händer så ofta. Jag fick en fin blus i en fin färg, min mamma är bäst ♥.  Sen köpte jag en äcklig pizza och ugicks med anne och angelica hela kvällen.
 
Skypade med viktor idag oxå och fick snacka/skrika/gråta/skratta-av mig helt. Behöver honom!! Han är den bästa på att känna mig och veta vad jag behöver och han är den jag alltid vänder mig till. Han är min bästa vän ♥
 
ps. är det någon fler än jag som tyckte jag var aslik meryl streep på den mittersta bilden?????

fan fan fan *fangirl*

2 favoriter i en och samma bild, på en och samma scen ♥ Lika jävla snygga som alltid!
 
Drömde massa creep-drömmar inatt igen. Typ någonting om en massa spindlar vars varje ben typ var en orm PLUS en massa gräshoppor som inte syntes men var överallt!?
Så skönt att ha Lovis nergosad vid min mage när jag vaknar i sådana lägen.
Varit ute och kastat pinne med Lili och Lovis och reblogat massa bilder på miley på tumblr (snart börjat fatta hur den sidan fungerar typ hah) sen jag vaknade, Serri hon är den glammigaste/ballaste/vackraste/sexigaste/*massa andra superlativ* jag vet just nu!
Ska posta ett fan-inlegg någon gång med bara massa bilder på henne!
 

septumpiercing skulle matcha min tjurskallighet, förstå skämtet

Tycker piercing i septum är oerhört snyggt och kan inte suta vilja ha det! Tog alla dessa bilder från weheartit.
 
Sen så vill jag bara visa er denna snygga bild på robert pattinson oxå, bara för att han e casual och snygg på den. En rolig min gör han också!
 
 

du gör din grej och jag gör min okej?

Kallar denna "håll käften och låt mig vara, så säger jag inte till någon vad du sa"
eller typ bara "försöker se sensuell ut". You decide.

it's so delightful, it defeats the force of Death

Dricker ohälsosamma mängder av coca cola och äter maränger med *lite* glass, *mycket* banan och *mycket* chokladsås ♥
 
"The only way that I could figure they could improve upon Coca-Cola, one of life's most delightful elixirs, which studies prove will heal the sick and occasionally raise the dead, is to put rum or bourbon in it."
citat av Lewis Grizzard som jag ej tänker googla och ta reda på mer om.
The only way that I could figure they could improve upon Coca-Cola, one of life’s most delightful elixirs, which studies prove will heal the sick and occasionally raise the dead, is to put rum or bourbon in it
Read more at http://www.notable-quotes.com/c/coca_cola_quotes.html#zb8r3djuAKUdG8zj.99
The only way that I could figure they could improve upon Coca-Cola, one of life’s most delightful elixirs, which studies prove will heal the sick and occasionally raise the dead, is to put rum or bourbon in it
Read more at http://www.notable-quotes.com/c/coca_cola_quotes.html#zb8r3djuAKUdG8zj.99
The only way that I could figure they could improve upon Coca-Cola, one of life’s most delightful elixirs, which studies prove will heal the sick and occasionally raise the dead, is to put rum or bourbon in it
Read more at http://www.notable-quotes.com/c/coca_cola_quotes.html#zb8r3djuAKUdG8zj.99

vad gör man om personer som man tycker om i ens omgivning får en att må dåligt?

 
Ser läskig ut samt känner mig läskig, Misstolka mig inte, skrämmer bara mig själv och antagligen ingen annan.
Den där sångsaken jag hade i den där kyrkan a while back gick bra, kom på att jag aldrig skrev nå mer om det här.

Om jag ska vara ärlig: trivs rätt bra med att vara "smittsam" och hela grejen med att ingen vill vara nära mig nu (enda undantaget pappa, han chockade mig och pussade min kind + kramades). Är ingen loner men skönt med distans då och då.
Kanske är en loner.

byxlöst är mysigt

Haha älskar detta: LÄNK
 
Universe must hate me. Hade en så bra dag och var så glad och skulle precis somna när jag började känna mig illamående. 1 minut senare hänger jag över toaletten. fy usch fan satan.
Det är inte ens att kräkas som e jobbigt tycker jag, men illamående är bland det värsta jag vet.
 
Idag mår jag bättre, men bör väl inte träffa folk på ett par dagar eller så. Dessutom lär väl ingen vilja träffa mig heller. Kan störa mig lite på hur vissa människor tar onödigt mycket avstånd från en när man hade magsjuka för typ 4 dagar sen. Menar LUgn, det är inte dödligt.

"town pride, heart, blood, sweat, tears"

Typ såhär kände jag idag. 

Every time somebody steps out on the road 
They bring a little norrbottnisk soul with them

när kroppen och själen ler

 
Idag var en brA dag. Kom igång lite med arbetet på mitt tal på svenskan, blev färdig med min del av presentationen om naturliga satelliter på naturkunskapen (sjukt roligt arbetsområde!), bodypumpade med Linn och övningskörde med papi! + att han köpte olw's sour creame n' onion!(!!!!)
Ska trycka i mig massa proteiner nu så inte träningen var förgäves. PUSS ♥
 

vill man så kan man inte


Säger både ja och nej till den här bilden.  

Om någon känner sig tillbakahållen och inlåst av en annan, utan andra valmöjligheter och mot sin vilja, så är det dumt och opassande att säga "freedom is a state of mind" till hen. Men i många tillfällen så är detta ett uttryck jag borde ta till mig oftare. 

Har börjat uppskatta nattatimmarna så mycket mer än jag gjorde förr. Kanske är det anledningen till att jag ligger vaken klockan två på en söndagnatt, när jag vet att min måndag kommer bli den värsta. Är så trött att jag vill dö på dagarna men har ändå svårt att somna på kvällarna. Kanske för att jag inte vill.


be who you wanna be

I fredags körde jag indoor walking och grit strength på inpuls med mamma. iw är INTE min grej, hatar det nästan lika mycket som jag hatar spinning tror jag. Sedan kom mina vänner över för lite myspysis. Åsså sov emmsor här :)
Igår lagade jag tacopaj till hela familjen och david, sedan for vi till malin och kollade film, jag och malin och david.
Jag har så fina vänner! Säger det inte nog ofta! ♥
 
Imorse tröck jag i mig kofeintabletter för att ens orka öppna ögonen. Sen var jag på topphumör hela dagen. Städade rummet, prommenerad med mamma och hundarna, åkte på dansen, övningskörde med pappa, bastade och såg gossip girl.
Körde för första gången på en trafikerad väg och det gick asjävlabra! Trodde det skulle vara supermegasvårt men det är ju ändå inte omöjligt att tänka sig att jag kanske kan ta ett körkort någon gång i framtiden.
 
Idag började vi träna på koreografin till showen vi ska ha på våren. Fan så roligt det var!
 
 

fina örhängen hon har

 
vill börja se gossip girl nu nästan bara för att denna tjej påminner mig själv om mig själv.
men vet ej vem hon är so let's find out!
 
ps. gillar inte stora bokstäver i början på meningar. tycker de är fula hah.
 

doctor burke

No kidding. Detta var min reaktion när dr burk knäckte nacken:
 

"he's like something sticky that won't blow off"

Detta är varför Cristina Yang är min favo:
 

forever trust in who we are

Somnade innan nio igår. så skönt att äntligen få sova, men vaknade klockan tre och var typ utsövd. Sov rätt oroligt med massa jobbiga drömmar och sånt.
När jag for till skolan imorse fick jag veta att lektionen var inställd och sedan blev det massa schemaändringar hit och dit så tillslut for jag hem igen. waste.
Men jag är jätteglad idag i alla fall, beror väl på att jag sovit + att mamma kom hem med maxmat! Så jag har tagit på mig torra, varma kläder och lyssnar på nothing else matters för den e fett skön. Sitter och tittar ut på slaskvädret och sörjer alla som måste vara ute idag, som inte förtjänar detta.
 
 

sure as the sunrise

Jag och emma gjorde en liten video från dagen då vi såle palt och fika ute i Avan, för insamling av pengar till vårt projektarbete. Se!
 

lovis gnäller på mig igen

 
Om ni finner någon känsla alls i mitt ansiktsuttryck, så är det förmodligen så jag känner mig nu. Somnade när mamma gick till jobbet imorse. Men klev upp så vi kunde kramas lite sen sa jag god natt. Tvingade mig själv att kliva upp klockan tolv. Men hittade rätt snabbt till sängen igen. wehåå den e sköön. Är bakis från ett lov av för lite sömn. Ser faktiskt fram emot skolstarten hah.
 
Gjorde en deal med karin a while ago. Hon ska se första säsongen av friends om jag ser första av grey's anatomy. Har nu sett till och med lite in på säsong 2. AND I LOVE IT. caps lock. Älskar den inte som jag brukar älska en serie, utan typ som att jag har hittat hem lite. fast inte. okej?
 
Men mitt paket från H&M kom för nån dag sen. Det stod att ryggsäcken kommer i februari. buhu. Vill ju inte ens ha den för den var ju så pytteliten, typ 30x30. Hade i alla fall på mig toppen på bilden så ni ser ju lite!
 
Lovis är missnöjd med nått så jag tror vi ska gå ut lite, och få lite friskluft.

"you can't bullshit the bullshitter"

Alla e från weheartit. Skrattar högt innombords åt denna sista. vet ej vrf?
 
 
Läs: denna och denna, om ni vill veta vad jag ligger vaken hela natten och ägnar tanketid åt medan ni sussar.
 

nattliga funderingar

Jag känner mig ofta malplacerad och jag känner att jag inte hör hemma här. Någonting är fel och någonting fattas. Ofta gör detta mig ledsen. 
Och ibland tänker jag att det inte är någonting att vara ledsen över alls, det är istället något jag bör vara glad över. Men känslan då ingen förstår dig, inte ens du själv ibland, är jobbig.
 
Att samhället har som vana att undervärdera ungdomars psykiska ohälsa, och psykisk ohälsa i ällmänhet, är så fel på många plan. Smärta går inte att mäta mellan personer, det går inte att avgöra om en person lider mer än en annan och man kan inte avgöra om någon mår sämre än en annan. Jag, som ungdom, tänker ofta att min psykiska ohälsa inte räknas för att jag inte är vuxen eller har någon diagnos (????????). Detta skyller jag på vårat samhälle, för det är fanimej inte mina föräldrar som lärt mig något så dumt. Det spelar ingen jävla roll om det är din alkoholiserade mamma eller din engelska-läxa som orsakar din smärta. All smärta räknas. Alltid.
 
Jag kan känna mig så ensam, fast jag är omringad av människor hela tiden. Tur då att jag har Lovis, hon är här och gosar med mig.
 




 

tralalaa

Idag ska jag sjunga i en kyrka. mmm vi får se hur det går! Sen har jag no plans för ikväll, får se vad som händer helt enkelt.
 

fredag lördag söndag



4 supergraciösa bilder från min helg. The trouth with no makeup typ. 
Gosar med emmsor och myskollar serier nu i alla fall.

we understand each other


låt mig sjunka

Varför är inte Macklemore kung nu igen? Han är så klok! Han sätter ord på det som jag inte klarar av att tänka.
 
Mitt liv just nu består av att ligga under täcket och försöka försvinna/söka bekräftelse/drömma stort om framtiden.
 

i see you in all the pieces in my life

Filmade lite med mobilen när jag var ute. Vet att kvaliten är lika med skit, men på något sätt är det en del av det hela. Även om det hade varit fantastiskt att ha en kickass kamerautrusting.
När jag skapade denna video här och nu så insåg jag hur mycket jag tycker om den. Den symboliserar massor i mitt liv just nu.
Pliiz, tryck inte upp i big screen.
Låten heter Lullabies, sångaren heter Yuna.
 

dubbelmoral

Satt nyss och funderade på vad jag skulle göra av det lilla som återstår av denna dag. Kom på mig själv med att ha ångest än en gång för något oerhört dumt. Ni vet när man inte har gjort något som anses "vettigt" under ett helt lov och man känner sig misslyckad och ångerfull? Mmm det är jag i ett nötskal.
Även fast jag gjort massor av vettiga saker!
 
Anyway, bestämde mig för att jag inte behöver göra något "speciellt" idag. Det är fasiken mitt jullov och det finns till för att vi ska hinna ta en paus från allt skolarbete, fira jul (om vi vill) och göra det vi känner för och inte det vi måste. Sååååå jag käkar pasta, myser med mina älsklingshundar i hela världen, ser serier, bär mjukisar och ba njuter av tiden som finns kvar innan helvetet börjar om.
 
Nästa termin kommer bli min död. Så fruktansvärt stresigt det kommer bli, med alla jävla provhelveten och allt skit som ska lämnas in i tid och fyfan vill bara grina nu. Det absolut enda positiva som finns att se fram emot under vårterminen är ju att jag snart får krama och pussa på min älskling igen.
 
Saknar redan julen, och att ha hela familjen samlad, all julmat och allt rött. Det enda jag inte saknar är 2013, usch vilket år alltså. Ser SÅ fram emot 2014! Vet att det är dubbelmoraliskt av mig att skriva så, med tanke på allt skit jag just kastade på vårterminen.
 
 

rocky


Misslyckas stort när jag försöker vända tillbaka min dygnsrytm. Låg vaken till 6 och klev upp 3..mm. 
Detta är jag for the moment. Rockar morgonruffs och min ballaste Balboa-tröja (skoja den är inte ens min. I wish.)! Osminkat och allt men svartvit filter är ju en gudagåva.

Phoebe

Ibland kan jag relatera så hårt till Phoebe. Vad hade serien varit utan Lisa Kudrow?? (kan dock säga detsamma om de resternade skådisarna/karaktärerna oxå men...hon är bara så bra!)
 
 
Om jag ändå varit lika smart som Phoebe när Viktor skulle till USA? ↑

joey

 for real, fattar inte hur det finns människor som inte älskar joey
 

snälla ta inte slut

Ser det näst sista avsnittet av friends nu, hatar att det är slut. Även fast jag vet att jag bara kan se om allt ännu en gång om jag vill. Minns att det allra sista avsnittet var så säkla jobbigt att se för att alla förbannade tårar var i vägen. Det var inte ett vanligt avsnitt utan alla skådisarna satt typ och kommenterade hela serien och pratade om hur kul de haft alla de tio åren. Önskar så mycket att jag får vara med och skapa något såhär fantastiskt någon gång!
 

första januari 2014


När jag kom hem inatt värmde jag lite rester från tacon och skypade med Viktor. Så gött! 
Sen sov jag länge idag och käkade tacos till brunch oxå hehe. Åkte till morfar med mamma och malin och nu äter jag och mamma maxmat och glass framför the Last Song. Kan det bli bättre haha? 
Hade i alla fall kul igårkväll med tjejerna! Och detta var alla bilder jag kunde skrapa ihop typ. 


RSS 2.0